• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • FOOTER2 05
  • FOOTER

Privacybeleid

In dit Privacybeleid leggen wij graag uit welke persoonsgegevens CampSpirit van jou verzamelt via ons contact met jou en via onze diensten, op welke wijze we dit doen, waarvoor wij de persoonsgegevens gebruiken, hoe lang wij deze gegevens bewaren, hoe je de door ons bewaarde persoonsgegevens kunt inzien en kunt aanpassen, hoe jouw persoonsgegevens bij ons zijn beveiligd en welke cookies wij gebruiken.

Onze bedrijfsgegevens:

CampSpirit

Tel. 06-30364723

website: www.campspirit.nl

e-mail: info@campspirit.nl

KvK: 64919986

Vragen of klachten?

Bij vragen of klachten over dit privacybeleid (inclusief het cookiebeleid) van CampSpirit kun je contact met ons opnemen per  telefoon (tel. 06-30364723) of per e-mail: info@campspirit.nl. 

Hoe ontvangen / verzamelen wij persoonsgegevens?

Persoonsgegevens worden met ons gedeeld via het reserveringsformulier of door direct (e-mail)contact met CampSpirit. 

Een ander deel van de gegevens verkrijgen we door het gebruik van technologieën zoals cookies  of gebruiksgegevens van software op je apparaat.

Reserveringsformulier

Als je het reserveringsformulier invult, verzamelen we de gegevens getoond in het reserveringsformulier, het IP-adres van je en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Voordat een reserveringsformulier verzonden kan worden, vragen wij het volgende:

“Wij slaan je gegevens op met als doel contact met je op te nemen, om informatie te geven of een reservering te bevestigen. Wij delen je informatie nooit met derden.” 

Hier dient akkoord voor gegeven te worden, voordat het reserveringsformulier verzonden kan worden.

Cookies

Voor het gebruik van cookies gelden wettelijke regels. De hoofdregels voor het plaatsen van cookies staan in de Telecommunicatiewet. Op basis van deze wet moet de aanbieder van een website zijn bezoekers informeren over het plaatsen en/of uitlezen van cookies op hun apparaat. Vervolgens moet de aanbieder van een website de gebruikers daarvoor in veel gevallen om toestemming vragen. Je kunt altijd de cookies op je apparaat verwijderen via je browser. Je kunt ook zelf bepalen of je cookies wilt accepteren. 

Als je voor het eerst onze website opent, komt er een melding bovenin het scherm, waarop wordt aangegeven dat we gebruik maken van cookies. Via een link kunt je meer informatie hierover opvragen. Er wordt gevraagd of je akkoord gaat met deze cookies.

Wanneer je een reserveringsformulier op onze site invult op onze site, kun je aangeven of je naam en je e-mailadres in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Welke persoonsgegevens worden door ons verwerkt?

Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens:

  • naam en adres
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • IP-adres

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens om:

  • een reserveringsaanvraag te kunnen beantwoorden
  • je een verblijf aan te kunnen bieden op onze accommodatie
  • een overeenkomst met je aan te gaan en uit te voeren, waarin voor recreatieve doeleinden een vakantieverblijf aan je ter beschikking wordt gesteld van het soort en type dat is overeengekomen, voor de overeengekomen periode, het overeengekomen aantal personen en de overeengekomen prijs.
  • onze bedrijfsvoering te verbeteren
  • bij te houden hoe en wanneer wij contact met je hebben
  • onze producten en diensten te verbeteren

Grondslag voor de verwerking van persoonsgegevens

Wij mogen persoonsgegevens gebruiken als er sprake is van een situatie die in de wet is geregeld. De wet geeft een aantal situaties aan. Welke situatie van toepassing is, hangt af van de gegevens die wij gebruiken en waarvoor wij die gebruiken. Er moet altijd sprake zijn van tenminste 1 van deze situaties.

  1. Het gebruik van de gegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst. Dat kan een overeenkomst zijn tussen jou en ons of om op jouw verzoek iets te kunnen doen om een overeenkomst te kunnen sluiten
  2. Er is toestemming voor het gebruiken van de gegevens. Wij hebben je dan uitdrukkelijk om toestemming gevraagd.
  3. Er is een wettelijke verplichting om de gegevens te gebruiken, hiervan kan bijvoorbeeld sprake zijn als wij gegevens door moeten geven aan de Belastingdienst.
  4. Het gebruik van de gegevens is noodzakelijk om vitale belangen te beschermen. Een vitaal belang is aan de orde als het over een belang gaat dat essentieel is voor iemands leven of gezondheid en wij die persoon niet om toestemming kunnen vragen.
  5. Het gebruik van de gegevens is noodzakelijk voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang. Dit is het geval als het gebruik noodzakelijk is om onze bedrijfsactiviteiten te verrichten. We kunnen hier geen beroep op doen als jouw belangen zwaarder wegen. Voorbeelden van gerechtvaardigde belangen zijn:
    • Administratieve doelen (bijv. verplichte aangifte van toeristenbelasting);
    • IT doelen (bijv. beveiliging);
    • Marketing;
    • Managementinformatie;
    • Product en dienstontwikkeling

CampSpirit hanteert de volgende uitingen als het verstrekken van toestemming:

  • verzoek tot informatie of offerte aanvraag via e-mail, telefonisch of persoonlijk;
  • toestemming voor gebruik van gegevens in het reserveringsformulier.
  • uitvoering van een opdracht;
  • aanmelden voor de nieuwsbrief.

Met wie delen we jouw data

Gegevens die worden ingevuld in het reserveringsformulier delen wij niet met anderen en wordt alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen.

Enkel en alleen als je toestemming geeft, worden persoonsgegevens doorgegeven aan leveranciers of onderaannemers (zoals een kok, een spelbegeleider, een externe aanbieder van een activiteit, verhuurder van boten etc). Dit zal alleen gebeuren indien het nodig is dat zij direct contact met je hebben voor overleg over het aanbod van hun dienst of product. 

Hoe lang we jouw data bewaren

Wij bewaren je gegevens zolang wij die nodig hebben. Of zolang verplicht is voor de wet. Daarna verwijderen wij je gegevens of maken wij je gegevens anoniem. Als wij je gegevens anoniem maken dan verwijderen wij alle gegevens die naar jou verwijzen. De gegevens kunnen niet meer aan jou gekoppeld worden. De anonieme gegevens helpen ons een beter beeld te krijgen van onze producten en diensten (bijvoorbeeld bezettingsgraad).

De metadata van het reserveringsformulier wordt voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Welke rechten je hebt over je data

Je hebt de volgende (wettelijke) rechten om:

  • je persoonlijke data bij ons op te vragen.
  • je persoonlijke data te laten veranderen als die niet kloppen.
  • je persoonlijke data te laten verwijderen.
    Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.
  • bezwaar te maken tegen bepaald gebruik van je persoonlijke data.
    Als je bijvoorbeeld geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen. In onze nieuwsbrieven staat altijd dat je je kunt afmelden voor de nieuwsbrief.
  • je toestemming te stoppen.
    Heb je ons toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken? Je mag je toestemming altijd weer intrekken. Wij gebruiken je gegevens vanaf dat moment niet meer.
  • je persoonlijke data over te dragen.
    Overdragen kan aan een andere partij of aan jezelf.
  • het gebruik van je persoonlijke data tijdelijk te beperken.
    Bijvoorbeeld als je bezwaar hebt gemaakt tegen gebruik van je gegevens.

Waar we jouw data naartoe sturen

Wij geven geen persoonsgegevens door buiten Nederland. 

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Hoe beschermen wij jouw persoonsgegevens?

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Ook onze website is goed beveiligd.

Aanpassing van dit privacybeleid

CampSpirit kan dit privacybeleid in de toekomst aanpassen. Op de website kan via de hyperlink “Privacybeleid” altijd de meest recente versie worden ingezien. 

mei 2018

  • Campspirit Header Serie 05