Skip to main content

Gobi, een unieke tent

De Gobi is een hele bijzondere tent die in Mongolië geproduceerd is als moderne versie van de yurt. Deze tent is ontwikkeld voor rondtrekkende gezelschappen, omdat de Gobi eenvoudiger mee te nemen en sneller op te zetten is. Deze kleurrijke tent heeft de karakteristieke ronde vorm van de yurt en is voorzien van diverse ramen. Het “hoedje” aan de top geeft een vrolijke uitstraling, maar zorgt ook voor ventilatie. Daardoor is het altijd aangenaam verblijven in deze ruime tent. De tent is van binnen voorzien van een prachtig beige doek, wat zorgt voor een knusse en romantische sfeer. De Gobi staat op een prachtige plek onder de bomen, waardoor het lekker koel blijft in de zomer.

Voorzieningen

Deze tent is volledig ingericht met 4 opgemaakte bedden, lantaarn, kastje, een kookstel, koelbox, kookbenodigdheden, eetgerei. Buiten staat er een picknicktafel en houtkachel.

De Gobi, de 2-persoons Bell tent en een 4-persoons Sahara tent staan bij elkaar en zijn heel geschikt om als kleine groep (tot acht personen) af te huren. Je hebt dan echt een afzonderlijk, windstil plekje op het eiland, waar jullie veel privacy hebben. Mochten jullie met meer personen zijn, kunnen jullie de 6-persoons Bell tent erbij huren. Deze tent staat aan de andere kant van de heuvel.