Skip to main content

Eenvoudig kan best comfortabel zijn

Overnacht rondom een kleine heuvel op het eiland in een van de twee Bell tenten. Ruim en comfortabel, relatief goedkoop en met stahoogte.

Gezellig picknicken op de heuvel

Organiseer een gezellige picknick op de heuvel bij de Bell tenten. Geniet van het schitterende uitzicht over het Veluwemeer terwijl je luncht aan de picknicktafel.

Voorzieningen Bell tent

Er is één tent ingericht voor zes personen en één tent is ingericht voor twee personen (ook te huur als eenpersoonstent). Elke tent is voorzien van opgemaakte bedden met zachte matrassen, een gasstel, koelbox en alle benodigde kook- en eetgereien. Buiten staat een tafel en een houtkacheltje om lekker vuurtje te stoken.

De tweepersoons Bell tent, de Gobi en een 4-persoons Sahara tent staan bij elkaar en zijn heel geschikt om als kleine groep (tot tien personen) af te huren. Je hebt dan echt een afzonderlijk, windstil plekje op het eiland, waar jullie veel privacy hebben. Mochten jullie met meer personen zijn, kunnen jullie de 6-persoons Bell tent erbij huren. Deze tent staat aan de andere kant van de heuvel.