Skip to main content

Teambuilding, bedrijfsuitje of bijzonder vergaderen

[:nl]

Eiland de Kluut leent zich uitstekend voor teambuilding activiteiten of een personeelsuitje. Jullie kunnen over het gehele eiland beschikken, exclusief gereserveerd voor jullie gezelschap. Organiseer zelf leuke activiteiten of een origineel festival zoals Springlab deed in 2018, zie video.

Jullie kunnen ook een van onze bijzondere, spannende spellen doen, geheel in het thema van het overleven op een onbewoond eiland: 

In het spel Landwaayers Basecamp staat het verhaal van Robinson Crusoë centraal. Het spel Landwaayers Pirate’s Quest is gebaseerd op het bekende verhaal ‘Schateiland’ door R.L. Stevenson. Een speciale editie waarin piraten, kapers en boekaniers centraal staan.

Dit jaar bieden we een nieuw spel aan: Kronieken van Flevoland, een raadselachtig belevingsspel voor groepen.  De spelers krijgen een kist vol uitdagingen, raadsels en puzzels die hen meeneemt op een tijdsreis langs 6000 jaar historie.

Daarnaast kunnen jullie ook diverse outdoor-workshops en teamtrainingen doen op het eiland, aangeboden door De Tondel.

Relaxen in de Tipi lounge
’s Avonds kunnen jullie, na een heerlijke barbecue, met z’n allen terecht in de sfeervolle Tipi lounge. Een grote gemeenschappelijke Indianentipi waar je rondom een behaaglijk vuurtje wegzakt in comfortabele kussens. In de dertien bijzondere tenten, is plaats voor 50 personen. Even weg op een onbewoond eiland geeft een onvergetelijk gevoel van saamhorigheid en verbondenheid waar nog lang over nagepraat zal worden.

Vergaderen, brainstormen of trainen in de natuur?
Huur het eiland ook voor een vergadering, brainstormsessie of training. De Kluut inspireert en biedt alle ruimte en privacy. In de natuur, afgezonderd van de rest van de wereld, is er geen enkele vorm van afleiding. Dat zorgt voor verdieping. De informele omgeving biedt mensen ruimte om zichzelf meer te laten zien. Dit leidt vaak tot uitzonderlijke resultaten. Een unieke ervaring voor jullie allen.

 

[:]