• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • FOOTER2 05
  • FOOTER

Nieuws en activiteiten

3 – 7 september 2021: Cosmic Spirit Camp

Voor meer informatie: bit.ly/3z9y95t

Ernesto 

0610109445

Aanmelding gaat niet via CampSpirit

lees meer

Video van evenement op eiland De Kluut

Video van evenement op eiland De Kluut

In seizoen 2020 vond er een evenement plaats op eiland De Kluut voor en door mensen met een hart voor psychosynthese. In deze video zijn inspirerende beelden te zien van dit evenement en de mogelijkheden op eiland De Kluut.

lees meer

De Kronieken van Flevoland

De Kronieken van Flevoland

De Kronieken van Flevoland is een raadselachtig belevingsspel voor groepen en gezinnen die verblijven bij CampSpirit, op eiland De Kluut. De spelers vinden over het gehele eiland diverse kastjes vol uitdagingen, raadsels en puzzels die hen meeneemt op een tijdsreis langs 6000 jaar historie.

De provincie Flevoland is de jongste provincie van Nederland en de archeologische vondsten en spectaculaire verhalen uit haar polders zijn verbazingwekkend!

lees meer

Kinderweek 2021

Kinderweek 2021

Ook in 2021 zal er weer een kinderweek gehouden worden, namelijk van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus 2021.  

Want…..wie droomt er niet van om eens op een echt onbewoond eiland te leven! Slapen in een Indianen tipi en overdag heerlijk zwerven over het eiland en van alles ontdekken. Gedurende de kinderweek worden er allerlei activiteiten voor de kinderen van onze gasten georganiseerd. Je wordt met een piratenboot naar het eiland gebracht waar er deze dagen heel wat avonturen beleefd worden. Het blijft nog even een verrassing wat er gedaan wordt, maar spannend zal het zijn. 

Het programma is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

lees meer

Wat is er allemaal te doen in de omgeving van eiland De Kluut?

Wat is er allemaal te doen in de omgeving van eiland De Kluut?

Op de website van Kidsproof vind je veel leuke tips en inspiratie in de omgeving van eiland De Kluut. Je vindt er een uitgebreide Uit-agenda, kindvriendelijke restaurants, mooie kinderwinkels, blote-voeten-paden, kabouterwandelroutes, de spannendste speeltuinen, kidsproof-musea en natuurlijk de leukste zwembaden van Flevoland.

lees meer

Teamtrainingen “zonder wrijving, geen vuur”

Teamtrainingen “zonder wrijving, geen vuur”

De Tondel biedt ook volwaardige teamtrainingen aan. Alle trainingen worden begeleid door professionele trainers en coaches. Zij zijn in staat om de training volledig aan te passen op de wens van de klant. Deze trainingen worden zo veel mogelijk in de buitenlucht gegeven, met vele uitdagende en spannende werkvormen. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van deze trainingen, dan graag mailen naar coen@de-tondel.nl.

lees meer

Friluftsliv Äventyr

Friluftsliv Äventyr

‘Friluftsliv’ is een Scandinavische uitspraak. De letterlijke vertaling is ‘vrije lucht leven’ en voor de Scandinaviërs is het een levensfilosofie.
Van oudsher trekt dit volk er in hun vrije tijd er op uit. De bossen in, de meren over. Terug naar de basis, alleen jij en de natuur.
In een wereld waarin alles snel gaat en snel moet, gaat het begrip ‘Friluvtsliv’ precies over het tegenovergestelde. Simpel, met weinig middelen en met wat de natuur te bieden heeft, ga je op pad. Leer het team en jouw collega’s op een hele andere manier kennen, door samen uitdagingen aan te gaan en samen avonturen te beleven.

lees meer

Workshop “Target Practice”

Workshop “Target Practice”

Waan jezelf een echte scherpschutter en ga mee in de wereld van ‘de sniper’. In deze workshop leer je de basis van het schieten met een echt airsoft-geweer. Ga je alleen de uitdaging aan, of werk je met zijn tweeën om het doel te behalen? Deze workshop kan een enorme uitdaging zijn voor zowel het individu als het team.
Willen jullie jezelf echt uitdagen, dan is dit een unieke mogelijkheid om dat onder professionele leiding te doen.

lees meer

Workshop “Carving”

Workshop “Carving”

Lekker in de buitenlucht bezig zijn met je handen, zittend rondom een kampvuur. Van een mooi stuk hout vorm je met diverse gereedschappen en technieken je eigen lepel of spatel.

Cursusinhoud: 

  • Selecteren van hout
  • Basistechnieken houtbewerken
  • Snijtechnieken
  • Veilig gebruik van mes

lees meer

Workshop: “Fire”

Workshop: “Fire”

Leer vuur maken op verschillende manieren en onder diverse omstandigheden. 

Vuur geeft warmte, je kan je voedsel erop bereiden en het creëert veiligheid en comfort. Het is dus belangrijk dat je onder diverse omstandigheden vuur kan maken. 

Samen gaan we ontdekken op welke manieren je vuur kunt maken, met wat de natuur geeft, veilig en verantwoord. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van een firesteel en een vuurslag. 

lees meer

  • Campspirit Header Serie 05