Kinderweek: maandag 31 t/m vrijdag 4 augustus 2023

 — 

Wie droomt er niet van om eens op een echt onbewoond eiland te leven? Slapen in een Indianen tipi en overdag heerlijk zwerven over het eiland en van alles ontdekken.

Avontuurlijke activiteiten voor kinderen
Ook in 2023 zal er weer een kinderweek gehouden worden, namelijk van maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus 2023. Gedurende de kinderweek worden er allerlei avontuurlijke activiteiten voor de kinderen van onze gasten georganiseerd. Bij aankomst op maandag worden jullie door een echt Piratenschip van de vaste wal opgehaald en naar het eiland gevaren. ‘s Avonds wordt er in de grote Tipi een groot vuur gemaakt. Jullie kunnen helpen met hout verzamelen en hout hakken. En natuurlijk gaan we boven het kampvuur marshmallows roosteren.

De andere dagen zullen er heel wat avonturen worden beleefd. Het blijft nog even een verrassing wat er gedaan wordt, maar spannend zal het zijn. Het zal een waar Expeditie Robinson avontuur worden met nieuwe activiteiten!

Het programma is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor de dagprogramma’s op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (van 10 uur t/m 12 uur) wordt een bijdrage van € 5,- per kind gevraagd.

Gedurende deze week wordt ’s avonds vaak het spel Weerwolven gespeeld in de grote tipi; een spel waar de meeste kinderen graag aan mee doen en voor veel vrolijkheid zorgt!

© Campspirit. All rights reserved. 2017-2023