Kinderweek 2022

 —  ,
Ook in 2022 zal er weer een kinderweek gehouden worden, namelijk van maandag 25 t/m vrijdag 29 juli 2022. Want…..wie droomt er niet van om eens op een echt onbewoond eiland te leven! Slapen in een Indianen tipi en overdag heerlijk zwerven over het eiland en van alles ontdekken. Gedurende de kinderweek worden er allerlei avontuurlijke activiteiten voor de kinderen van onze gasten georganiseerd. Het programma is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Ook in 2022 zal er weer een kinderweek gehouden worden, namelijk van maandag 25 t/m vrijdag 29 juli 2022.

Want…..wie droomt er niet van om eens op een echt onbewoond eiland te leven! Slapen in een Indianen tipi en overdag heerlijk zwerven over het eiland en van alles ontdekken. Gedurende de kinderweek worden er allerlei avontuurlijke activiteiten voor de kinderen van onze gasten georganiseerd.

Het programma is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Op een onbewoond eiland
Zijn alle dagen fijn
Op een onbewoond eiland
Daar zou ik willen zijn!

Bij aankomst op maandag worden jullie door een echt Piratenschip van de vaste wal opgehaald en naar het eiland gevaren. ‘s Avonds wordt er in de grote Tipi een groot vuur gemaakt. Jullie kunnen helpen met hout verzamelen en hout hakken. En natuurlijk gaan we boven het kampvuur marshmallows roosteren. En gezellig met z’n allen Weerwolven rond het vuur.

De andere dagen zullen er heel wat avonturen worden beleefd. Het blijft nog even een verrassing wat er gedaan wordt, maar spannend zal het zijn. Het zal een waar Expeditie Robinson avontuur worden met nieuwe activiteiten!

Voor de dagprogramma’s op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (van 10 uur t/m 12 uur) wordt een bijdrage van € 5,- per dag per kind gevraagd.

More Stories

Kinderweek

© Campspirit. All rights reserved. 2017-2022