• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • FOOTER2 05
  • FOOTER

(Nederlands) Groepen

Sorry, this entry is only available in Dutch and German. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Huur het hele eiland met je groep
Een familiereünie, vriendenweekend of bijzondere en intieme bruiloft? Huur het hele eiland alleen voor jullie! Omringd door water en natuur, alle ruimte voor buitenactiviteiten en alle tijd om echt onder elkaar te zijn.

Gezellig samen eten buiten in de natuur of in de grote tent met hoge tafels, waar de groepskeuken is. In de sfeervolle Tipi Lounge zit je ‘s avonds gezellig met z’n allen rondom het vuur. Voor de catering kunnen wij zorgen: ontbijt, lunch, een barbecue van een ambachtelijke slager of een (vegetarisch) diner verzorgd door een kok. Uiteraard mogen jullie ook alles zelf regelen. Het eiland heeft dertien slaaptenten voor maximaal 50 personen.
 
Dit is niet meer mogelijk  in seizoen 2021.

Teambuilding, bedrijfsuitje of bijzonder vergaderen
Eiland de Kluut leent zich uitstekend voor teambuilding activiteiten of een personeelsuitje. Jullie kunnen over het gehele eiland beschikken, exclusief gereserveerd voor jullie gezelschap. Organiseer zelf leuke activiteiten of doe een van onze bijzondere, spannende spellen, geheel in het thema van het overleven op een onbewoond eiland.

Dit jaar bieden we een nieuw spel aan: Kronieken van Flevoland, een raadselachtig belevingsspel voor groepen.  De spelers krijgen een kist vol uitdagingen, raadsels en puzzels die hen meeneemt op een tijdsreis langs 6000 jaar historie.

Huur het eiland ook voor een vergadering, brainstormsessie of training. Deze plek inspireert en biedt alle ruimte en privacy. 

Team1
Team2
Team3
Team4
Groepen1
Groepen2
Groepen3
Groepen4
  • Campspirit Header Serie 05