• Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • FOOTER2 05
  • FOOTER

(Nederlands) Kinderweek 2021

Leider ist der Eintrag nur auf Niederländisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Ook in 2021 zal er weer een kinderweek gehouden worden, namelijk van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus 2021.  

Want…..wie droomt er niet van om eens op een echt onbewoond eiland te leven! Slapen in een Indianen tipi en overdag heerlijk zwerven over het eiland en van alles ontdekken. Gedurende de kinderweek worden er allerlei activiteiten voor de kinderen van onze gasten georganiseerd. Je wordt met een piratenboot naar het eiland gebracht waar er deze dagen heel wat avonturen beleefd worden. Het blijft nog even een verrassing wat er gedaan wordt, maar spannend zal het zijn. 

Het programma is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Op een onbewoond eiland
Zijn alle dagen fijn
Op een onbewoond eiland
Daar zou ik willen zijn!

Bij aankomst op maandag worden jullie door een echt Piratenschip van de vaste wal opgehaald en naar het eiland gevaren. ‘s Avonds wordt er in de grote Tipi een groot vuur gemaakt. Jullie kunnen helpen met hout verzamelen en hout hakken. En natuurlijk gaan we boven het kampvuur marshmallows roosteren.

De andere dagen zullen er heel wat avonturen worden beleefd. Het blijft nog even een verrassing wat er gedaan wordt, maar spannend zal het zijn. Het zal een waar Expeditie Robinson avontuur worden met nieuwe activiteiten!

       

Voor de dagprogramma’s op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (van 10 uur t/m 12 uur) wordt een bijdrage van € 5,- per kind gevraagd.

  • Campspirit Header Serie 05